Stor test av 17 sykkeljakker og vester Last ned og se den store testen.

Sykkeljakker: Test av 17 jakker og vester for sykling

Aktiv Trening har testet 17 av markedets nyeste jakker og vester for sykling. Finn den beste sykkeljakken eller -vesten.

11. juli 2013

En lettpakket sykkeljakke eller -vest som får plass i lommen på sykkeltrøyen og klar til bruk når det blåser opp, er en god forsikring med nedkjøling i usikkert vær.

Last ned testen av sykkeljakker og sykkelvester

Aktiv Trening har testet 17 sykkeljakker og -vester. Last ned testen og les både om den grisedyre vinneren og om modellen som gir mest for pengene.

Slik tester Aktiv Trening

Samlet vurdering: Sluttkarakteren for enkelt vest eller jakke er en helhetsvurdering med fokus på komfort, pakkbarhet, passform og opplevelse på sykkelturer med vekslende intensitet.

Det er forskjell på om vesten eller jakken skal brukes på landeveien eller i skogen, om du bare skal kunne ta den frem hvis været skifter – eller om du vil ha den på under hele turen. Det har vi tatt høyde for i testen, der erfarne sykkelryttere har brukt de forskjellige modellene flittig og vurdert dem etter en rekke forskjellige parametre og under forskjellige forhold. Vi har valgt å legge relativt stor vekt på hvor lette produktene er å pakke, altså hvor store de er i sammenpakket tilstand. Produktene er primært ment som en nødløsning som du tar med på dager med skiftende vær. Det er nemlig vår erfaring at du er mer tilbøyelig til å ta med en liten jakke eller vest enn en stor. Som alltid har vi sammenfattet inntrykkene for hver modell i en konklusjon som i kortform viser sterke og svake sider, i tillegg til at vi forklarer hva slags bruk plagget er best egnet til.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: