Hva? Pendlersykkeljakke med innebygd LED-lys. Fås i skrikende grønt, skrikende gult og svart.

Synlig sykkeltur

Robust, trafikksikker og relativt sporty. Pendlerjakken fra Endura er et godt valg.

## Endura Luminite Jacket II | |

Pluss: Mengder av reflekser og god designkvalitet.

Minus: Lampen faller ut av etuiet sitt. Begrenset pusteevne og litt støyende materialer.

Pris: 957 kr.

Konklusjon: En ytterst robust pendlerjakke. Lampen virker ikke helt etter hensikten, men den bidrar likevel noe til at du blir sett. Det er i langt høyere grad fargen og refleksene som gjør jakken trafikksikker.

www.endurasport.com

Pendlersykkeljakken Luminite II fra Endura lever opp til sitt navn. Den lyser nemlig voldsomt opp, både med den hissige signalfargen og de mange refleksene – men også takket være en liten, blinkende LED-lampe i korsryggen.

Som navnet antyder, er dette den andre versjonen av jakken, og i motsetning til forgjengeren, som minnet litt om en arbeidsjakke med posete snitt og grove materialer, er den oppdaterte versjonen langt mer sporty. Snittet er strammere og mer gjennomtenkt med ekstra lengde i ryggen. Materialene er også tynnere, men man unngår likevel ikke regnjakkefølelsen helt.

Jakken er ganske robust. Den tåler kraftig nedbør og gir varme på kjølige dager. Prisen for dette er en begrenset pusteevne. Så glem intens tempotrening hvis du vil unngå å bli for varm.

Jakken har en rekke pendlerdetaljer, blant annet tre store lommer og justerbar halsåpning. Jakken er også utstyrt med en liten LED-lampe, men den lyser ikke stort og kan lett falle ut av plastetuiet den ligger i. Og nederst i lommen gjør den svært liten nytte.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: