Fakta: Hundre prosent regntett lettvektssykkelvest i tettsittende snitt.

Vanntett luksus

Raphas nye regnvest i lommestørrelse er en vellykket og praktisk regnværsløsning.

## Rapha Pro Team Rain Gilet | |

Pluss: Lekker komfort og fine detaljer.

Minus: Høy pris, få reflekser.

Pris: 1900 kr.

Konklusjon: Velger man Rapha, velger man dyrt. Men Rapha Pro Team Rain Gilet har også det lille ekstra. Passformen er god, materialene og funksjonene er gjennomførte, og vesten gir sublim pusteevne, samtidig med at man får regnbeskyttelse.

www.rapha.cc

Rapha utviklet sin nye regnvest på oppfordring fra Team Sky-rytterne, som ønsket seg en lett regnløsning man kunne pakke sammen, og som var mer effektiv enn en klassisk vindvest og ikke så tett som en regnjakke. Den oppgaven har Rapha løst til toppkarakter, og den tettsittende vesten med høy krage er også nesten blitt uunnværlig på våre sure høstturer med byger, vind og regn.

Vesten får enkelt plass i rygglommen og kan tas frem etter behov. Men vi synes også den fungerer godt som et værrobust ytterlag på hele turen. Den holder overkroppen både varm og tørr, og man slipper den innestengte følelsen i en full regnjakke. Pusteevnen er ikke fullt så god som i en tynn vindvest, men det betyr minimalt på denne tiden av året.

Detaljene er gjennomførte: Ekstra forlenget rygg dekker korsryggen og beskytter mot sprut, den høye kragen er behagelig (og gir rom til en buff), og lynlåsen er skjermet for nedkjølende vind. Det eneste minuset er at det er få reflekser – og prisen. Dette er på alle måter dyr luksus.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: