Smart Den gjennomgående og skjulte glidelåsen ender i en liten lomme.

Vindjakke til sykkelbruk

Lett jakke for kald vind. Jakken pakkes i den medfølgende posen på størrelse med en appelsin, og passer fint i baklommen på en vanlig sykkeltrøye.

Montane Featherlite Velo Windbreaker | |

Konklusjon: Featherlite Velojakken er gjennomført ned til minste detalj. Passform, pusteevne og vindbeskyttelse er førsteklasses, og den beskjedne vekten gjør jakken til en perfekt ledsager på høstens treningsturer.

Pris: 595 kr.

www.montane.co.uk

Montanes Featherlite Velo er en rålekker vindjakke på 135 gram for sykkelbruk.

Et av de punktene vi liker best – bortsett fra vekten – er det kroppsnære snittet som gjør at jakken ikke flagrer i fartsvinden. Det ekstra lange ryggstykket beskytter korsryggen når du sitter fremoverbøyd, og de strategisk plasserte refleksene er blant de øvrige detaljene som avslører hvor grundig Montane har satt seg inn i syklistenes behov. Vi likte også den gjennomgående glidelåsen som ender i en høy og ganske tettsittende krage. Særlig når temperaturen kryper under titallet er det godt å kunne beskytte området rundt halsen mot trekk.

Jakken pakkes i den medfølgende posen på størrelse med en appelsin, og passer fint i baklommen på en sykkeltrøye.

PRODUKTINFO:

Lett vindjakke i en spesiell nylon. Sykkeltilpasset snitt med ekstra lengde i rygg og ermer. Vekt: 133 gram + 15 gram (posen).

Les også

Tenker du på miljøet når du kjøper treningsklær og -utstyr?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: