Produktinfo Terrengsykkelsko i Gore-Tex med fire borrelåsspenner og en neoprensokk som tetter rundt ankelen. Overdel i kunstlær og nylonvev. Passer til SPD- eller Egg Beater-pedaler. Str. 38–48.

Varm skogssko på terrengsykkelen

MW80 er en støvel som holder føttene varme og tørre på terrengsykkelen i vinterskogen.

Shimano SH-MW80 | |

Kvalitet: Materialkvaliteten er god, men sålen er litt for glatt.

Passform: Passformen er behagelig, og ankellukkingen er helt tett.

God til prisen: 1999 kr er dyrt, men føttene dine vil takke deg.

Konklusjon: Shimano-støvelen holder føttene varme og tørre selv i søle og i et tosifret antall minusgrader, slik at du får en bedre sykkeltur. Skoene er dyre, men vi har sett dem til 1389 kroner hos bikeshop.no, og det er de definitivt verdt.

Pris: 1999 kr.

www.shimano-nordic.com

Vinterkulden kan være en utfordring for motivasjonen selv for de mest ihuga terrengsyklistene. Blåfrosne hender eller føtter kan lett gjøre en ellers morsom sykkeltur til en ytterst smertefull opp levelse. Shimanos SHMW80 er imidlertid et godt middel mot kalde føtter og tær.

Riktig nok er det en ganske dyr løsning, men den fungerer både mot søle, slaps og mange minusgrader. Vi har kjørt timelange turer i isnende kulde, uten at vi på noe tidspunkt ble kalde på føttene. Også når vi måtte gå av sykkelen og utsette bena for søle og snøslaps på stiene i skogen, holdt skoene føttene like varme og tørre.

Det skyldes først og fremst den glimrende lukkingen. En robust neoprensokk går nemlig opp over ankelen og forsegles med en solid borrelås. Den gummiaktige sålen er imidlertid ikke optimal og gir ikke tilstrekkelig feste hvis man for eksempel må løpe opp en isete bakke.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: