Fire ting du bare MÅ ha til de kalde sykkelturene

På landeveien er du konstant i nærheten av biler og du forflytter deg raskt, så du bør være sikker på å fange bilistenes oppmerksomhet med en gang.

14. november 2016 av Peter Hyldahl

1. Skoovertrekk - Gore Road So Thermo

Synlige sykkelsko gjør deg sikker på veiene, siden de er på høyde med lyset fra bilene når du sykler, og synligheten forsterkes av pedalbevegelsen, som er lett å få øye på. Dette overtrekket har termoisolering og glidelås på baksiden. Pris: 699 kr.

2. Lett lue - POC AVIP Road beanie

Den tynne, tettsittende lua passer perfekt under sykkelhjelmen og varmer godt på kalde dager. I tillegg til det fluorescerende materialet har du også reflekterende logo. Vekten er 22 gram, størrelsen er onesize. Pris: 289 kr.

3. Sykkelhansker - POC AVIP Glove Long

De langfingrede sykkelhanskene fra svenske POCs AVIP-serie, der sikkerheten er i fokus, holder fingrene varme på kalde dager. Den markante, reflekterende overdelen gjør at du alltid blir sett i lyset fra bilene – spesielt hvis du også vifter med hendene. Pris: 450 kr.

4. hjelmovertrekk - Core Universal helmet cover

Topper du sykkelbekledningen med dette overtrekket på hjelmen, blir du nok lagt merke til. Logoene er til og med i refleksmateriale. Gore tex-materialet holder vind, regn og sludd ute. Den kommer i to størrelser, og en elastisk strikk bør sikre passformen på mange ulike hjelmer. Pris: 450 kr.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: