Produktinfo: Gulvpumpe med manometer. Til både presta- og schraderventil.

Gulvpumpe: Tøff retro

Flott design og eksklusive materialer. Dette er en pumpe man gjerne vil vise frem.

2. oktober 2013

## Lezyne Classic Floor Drive | |

Konklusjon: Flott design og eksklusive materialer. Dette er en pumpe man gjerne vil vise frem. Funksjonalitet og ytelse er også på topp.

Pris: 549 kr

www.oslosportslager.no

Gulvpumpen fra Lezyne har et utpreget retropreg. Det gjelder både utseendet og de gedigne detaljene som håndtak i tre, navnet som er preget på fotstykket, det freste pumpehodet og det store, innfattede manometeret.

Pumpen har en god tyngde og preges i det hele tatt av den litt udefinerbare kvaliteten som ikke helt kan beskrives som funksjonalitet, ergonomi eller lignende.

Selvfølgelig fungerer den også som den skal. 35 pump er alt som skal til for å fylle et racerdekk til syv bar. Og bruksopplevelsen er god. Pumpen står stødig og godt på gulvet, og pumpestykket glir jevnt og fint opp og ned.

Manometeret er stort og lettlest, mens den lange gummislangen er fleksibel og særdeles lett å komme til med. Pumpehodet fungerer både på racerventiler og schraderventiler.

Hodet er litt utradisjonelt og kan være litt vanskelig å få til å sitte godt. Til gjengjeld er det meget kompakt, og det kan være en fordel hvis du skal pumpe barnesykler eller andre små hjul.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: