Produktinfo: Terrengsykkelhanske i mykt skallmateriale og kunstlær. Fås i grønt og blått. Str. XS–XL.

Hansker for terrengsykling

Norröna Fjorå Flex2 er et par gjennomtenkte terrengsykkelhansker som gir optimalt grep rundt styret og god beskyttelse under kalde og våte forhold.

30. august 2013

## Norröna Fjorå Flex2 | |

Konklusjon: Fjorå Flex2 er et par gjennomtenkte terrengsykkelhansker som gir optimalt grep rundt styret og god beskyttelse under kalde og våte forhold. Hanskene kan brukes med smarttelefoner og passformen kan justeres. Prisen er dessverre litt høy.

Pris: 549 kr

www.norrona.com

Underlaget er ofte sleipt når man sykler i skogen om høsten, og faren for å gli og gå i bakken blir mindre hvis man har et skikkelig grep rundt styret.

Fjorå Flex 2 Gloves er et par robuste terrengsykkelhansker med et klebrig materiale i håndflaten og på innsiden av fingrene som gir førsteklasses feste rundt sykkelstyret. To av fingertuppene er utstyrt med friksjonsgummi, slik at det blir lettere å bruke en smarttelefon med hanskene på. Mellom fingrene er det lett og luftig netting som sørger for effektiv svettetransport.

Passformen ivaretas av en borrelås som også kan åpnes for å øke ventilasjonen yttereligere. Vi har imidlertid to ankepunkter: For det første er skaftet litt kort; for det andre er prisen litt for høy.

Les også

Hva vil du oppnå med treningen det neste året?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: