Produktinfo: Racerpumpe med integrert slange til racer- og bilventil. Medfølgende holder til sykkelen. Fås i svart, hvitt og karbon. Vekt: 104 gram.

Lett og effektiv minipumpe med slange

Små sykkelpumper med integrert slange er geniale. De tar ikke mer plass enn en vanlig pumpe, men skåner ventilen og gjør at jobben blir mye lettere når dekket skal pumpes opp.

## Lezyne Road Drive | |

Konklusjon: Bearbeidingen er på topp, og pumpen gir raskt og effektivt et solid dekktrykk. Du må likevel ta i ganske hardt for å få virkelig høyt trykk.

Pris: 299 kr

www.gmax.no

Materialene er rålekre, og bearbeidingen oser kvalitet. Det lover godt for pumpeegenskapene.

Et av de viktigste kriteriene for en pumpe som skal få luft i dekkene på en racersykkel, er nemlig at konstruksjonen tåler å bli brukt.

Det positive førsteinntrykket bekreftes under bruk. Det er en smal sak å skru den integrerte slangen ut av pumpen og montere den i de dertil egnede gjengene. Monteringen på slangens ventil er like enkel, med ett enkelt unntak.

Bruker du ventilforlengere som ikke er gjenget i enden, er det umulig å få pumpen til å sitte. Sjekk det før du står der med et flatt dekk og en pumpe som ikke kan brukes.

Det er ganske enkelt å pumpe opp dekkene. Til tross for det lille volumet gir nemlig pumpen over fem bar på hundre raske pumpeslag. Du må likevel slite for å nå de 8,3 bar som pumpen skal kunne levere.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: