Produktinfo Sykkelpumpe i CNC-frest aluminium, for racerventiler. Festebrakett til sykkel følger med. Pumpen leveres i størrelsene small (76 gram) og medium (89 gram).

Luksuspumpe

Lezynes presisjonsfreste alupumpe er en usedvanlig fin og effektiv ting.

Lezyne Road Drive | |

Funksjon: Perfekt. Vi har ingenting å sette fi ngeren på.

Kvalitet: Utførelsen er usedvanlig gjennomført. Dette er ren luksus.

God til prisen: Det finnes billigere modeller, men ikke i denne klassen.

Konklusjon: Du må riktig nok skru litt først, men deretter går pumpingen som en lek. Road Drive er et gjennomført og nydelig utført tilbehør av den typen man blir glad i – ikke minst når man trenger det som mest.

Pris: 299 kr.

www.intersport.no

Amerikanske Lezyne (uttales som "design" – men med L) har gjort det til et varemerke å produsere sykkeltilbehør som fungerer perfekt og har en virkelig gedigen utførelse. Den sylslanke lettvektspumpen Road Drive er intet unntak.

Den kraftige håndpumpen er tilpasset landeveisdekk og passer bare til racerventiler (Presta). Til gjengjeld kan den pumpe opp dekket til hele 11 bar (160 psi). Og det går både lett og overraskende fort. Dermed er det ingen grunn til å tråkke videre på halvslappe dekk eller å slite seg ut på å pumpe.

Det er også en god ting at det ikke er noe problem å få pumpen til å sitte skikkelig på ventilen mens du pumper, takket være den spesielle Lezyne-løsningen der en kort gummislange med presisjonsfreste gjenger skrus fast på ventilen. Dermed er du garantert at pumpen har perfekt kontakt med ventilen, og du risikerer ikke å knekke ventiltuppen.

Vi oppdaget imidlertid at koblingssystemet ikke fungerer sammen med ventilforlengere, bare så du er klar over det.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: