Produktinfo Leveres med to sett brilleglass – ett for sol og ett for gråvær – samt en velfungerende og praktisk svettelist som kan festes øverst på brillen. (Basisversjon med ett glass og uten svettelist koster 1495 kr.)

Optimal justering og utsøkt komfort

Halfrim Pro er en videreutvikling av Adidas’ klassiske bestseller Evil Eye. Den nye modellen er primært beregnet på sykling. Resultatet er en kompakt brille som fortsatt har Adidas-brillenes mange muligheter for tilpassing av brillestenger og nesebro, i tillegg til avanserte lysstabile glass som er meget enkle å bytte.

Adidas Evil Eye Halfrim Pro | |

Bruksopplevelse: Brillen føles deilig bred med et godt og høyt, ovalt utformet glass. Det gir meget godt utsyn, uten at solstrålene slipper inn under eller over glasset. Stengene er lange. Fantastisk tett og fast grep rundt hodet.

Passform: Nesebroen kan vippes i to stillinger, og stengene kan stilles i tre vinkler. Betjeningen av innstillingene fungerer smidig og problemfritt. Særlig justeringen av nesebroen er en ren innertier.

Bytte av glass: Mekanismen for bytte av glass er ikke bare designet for å være enkel. Det gjøres også uten at man må dra i glassene. Brillen klappes sammen, de to sidestykkene trekkes bakover, og så er glasset løst. Det fungerer fi nt, men løsningen virker ikke altfor solid.

Konklusjon: Dyr, men leder fra start takket være justeringsmuligheter, svettestopperen og glasset, som sitter tett og gir suveren solbeskyttelse.

Pris: 1.995 kr.

www.adidas.com/eyewear

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: