Produktinfo: Skoovertrekk i vanntett materiale, med teipede sømmer. Reflekser på alle sider. Borrelås på to steder. Leveres i fem forskjellige størrelser.

Overtrekk til sykkelsko med smart lukking

Vind og plutselige byger kan raskt gi kalde føtter under treningsturene på sykkelen. Da trenger man et par tynne, tettsittende og vannavvisende skotrekk.

## Endura Luminite Overshoes | |

Konklusjon: Slitestyrken er uovertruffen, og trekket er helt vanntett. Den gjennomtenkte lukkingen er suveren og gjør det lett å ta trekket på og av.

Pris: 181 kr.

www.chainreactioncycles.com

Stoffet er fleksibelt, og derfor er det lett å dra overtrekkene over skoene.

Lukkingen er dessuten en genistrek som gjør det mye lettere å få overtrekket av og på. Overtrekket kan nemlig åpnes helt ved hjelp av borrelås både i hælen og i fotbuen. Det gjør det til en lek å feste trekket rundt foten.

Borrelåsen gjør det også enkelt å tilpasse strammingen, og dermed kunne vi bruke trekkene både med landeveis- og terrengsykkelsko.

En annen god detalj er de kraftige kevlarforsterkningene ved hælen, ved tærne og under fotbuen. Materialet er nærmest uslitelig og garanterer en lang levetid.

Overtrekkene byr ikke på spesielt mye varme, men det gjør dem også velegnet for vårtemperaturer på mellom 5 og 15 grader.

Når vi ble overrasket av et realt skybrudd, kunne vi også glede oss over at materialet er helt vanntett. Det gjelder også for de meget robuste og teipede sømmene.

Endura-trekket er robust og dermed en god allrounder som egner seg både til landeveis- og terrengsykling.

Les også

Hva vil du oppnå med treningen det neste året?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: