Produktinfo Vintersykkelhansker av trefingertypen. Den har vindtett, mykt skallmateriale utvendig og uttagbare ullvanter.

Rimelig og god

Hestra har begått den perfekte hansken for vintersykling. Dette er virkelig luksus!

23. desember 2010

Hestra Wool Terry Lobster | |

Passform: Meget god. Det myke skallmaterialet bidrar til passformen.

Kvalitet: Bearbeidingen og materialvalget er førsteklasses.

God til prisen: Topp funksjonalitet og høy komfort for 500 kr. Helt i orden. /p>

Konklusjon: Det er svært sjelden at vi kommer over en så klokkeren seksstjerner som Hestra Wool Terry Lobster. Komfort, funksjonalitet og kvalitet går virkelig opp i en høyere enhet, og det til en pris som absolutt er rimelig. Vi gir våre varmeste anbefalinger.

Pris: 490 kr.

www.hestra.com

Fingerhansker er sjelden tilstrekkelig hvis du vil holde sykkeltreningen ved like i vinterkulden. Votter gir ikke tilstrekkelig bevegelsesfrihet til å ha kontroll over bremser og gir, og er derfor en dårlig løsning. Det perfekte valget er derfor en såkalt trefingershanske, der fingrene er samlet parvis.

På den måten varmer de hverandre samtidig som du får god kontroll med alle håndtakene og har et godt tak i styret. Og en bedre trefingershanske enn Hestras nye Wool Terry har vi aldri prøvd.

Komforten er kort sagt imponerende: Et kraftig, men likevel mykt og fleksibelt yttermateriale sørger for førsteklasses bevegelsesfrihet og en meget god og tett passform, samtidig som hanskene holder vind og nedbør på behørig avstand. Det mest geniale trekket med Lobster er likevel den tykke og myke innvendige vanten i ullfrotté, som både er imponerende varm og lett å ta ut og sette på plass igjen når man har tørket og luftet den.

I tillegg har de svenske hanskemakerne husket på en lang rekke små, men uunnværlige detaljer som tettsittende håndleddsmansjett, nesetørker og gelputer. Slikt setter vi pris på.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: