Produktinfo Vanntett sykkellykt med integrert oppladbart batteri. To lysstyrker og en batteritid på opptil åtte timer. Vekt: 300 gram.

Robust sykkellykt

Enkel, men velfungerende sykkellykt fra Philips kaster godt lys over landeveien.

17. februar 2012

Philips LED Bike Light | |

Bruksopplevelse: Utmerket landeveislykt med bredt og kraftig lys.

Kvalitet: Enkel og solid lykt. Men litt tung og ustabil på styret.

God til prisen: Lykten er dyr, men særdeles robust.

Konklusion: Dette er en meget robust lykt som med sin brede og kraftige lyskjegle er ypperlig for pendling eller vintertrening på to hjul. Lykten er tung, og den enkle styremonteringen virker ikke altfor solid. Derfor er den ikke optimal for ujevnt terreng.

Pris:ca .1100 kr.

www.philips.com

Philips er ikke kjent for sitt sykkelutstyr, men med den nye serien av sykkellykter gjør de en lovende debut i kategorien.

Lyset er kort sagt fremragende. Lysytelsen er oppgitt til 270 lumen, men takket være den brede lyskjeglen, den jevne fordelingen av lyset og den gode fargegjengivelsen lyser lykten bedre enn mange andre lykter med bedre nominelle ytelser. Lykten er ment for pendlere eller for vintertrening, og er et utmerket valg hvis turen går langs skogsstier eller mørklagte landeveier.

Vi har også tatt den med på terrengsykkelen i skogen, og selv om lysstyrken er god nok, kunne monteringen vært bedre. Ellers virker lykten holdbar. Vi har brukt den i øsende regnvær og til og med mistet den i bakken uten at det har spilt noen rolle.

Enkel montering

Lykten monteres enkelt med en fingerskrue. Den sitter, men lykten har lett for å hoppe litt når underlaget er ujevnt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: