Produktinfo Skulderveske for sykkelbruk med blant annet polstret skulderpute, justerbart hoftebelte og ekstern laptoplomme. Fås i grått, svart og rødt.

Robust sykkelveske

Peak har fått med seg mange fine detaljer, men vesken skuffer i praktisk bruk.

Peak Performance R&D Messengerbag | |

Funksjon: Navnet er misvisende; vesken er ikke optimal til sykling.

Kvalitet: Solide og godt bearbeidede materialer hele veien.

God til prisen: Peak er aldri billig, og vesken er ikke god nok til sykling.

Konklusjon: Sammenlignet med en klassisk messengerbak fra for eksempel Crumpler kan ikke denne matche verken bære- eller sykkelkomfort. Rominndelingen og detaljene gjør den likevel til en flott skulderveske.

Pris: 900 kr.

www.peakperformance.com

Vi kastet oss forventningsfullt over den nye skuldervesken fra Peak Performances serie av vesker for aktive brukere. Som navnet sier er det snakk om en veske av typen messengerbag, som opprinnelig ble utviklet for sykkelbud, og som har oppnådd stor popularitet som en velsittende veskeløsning på sykkelen.

Dessverre er det nettopp på dette punktet at R&D Messengerbag svikter. Selve vesken har gjennomtenkte rominndelinger, mange praktiske lommer, en godt beskyttet laptoplomme og kraftige materialer, men selve skulderremmen og hoftebeltet, som skal holde vesken på plass, kunne vært bedre.

Det er vanskelig å tilpasse lengden på skulderremmen, og løsningen med et ordinært, smalt hoftebelte gir ikke tilstrekkelig stabilitet. Dermed må vesken dyttes på plass med irriterende jevne mellomrom. De kraftige yttermaterialene i en blanding av gummi og kraftig nylon gir en slitesterk veske som tåler juling. Det er også et pluss at laptoplommen er tilgjengelig fra utsiden.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: