Fakta: Strekkbart overtrekk til sykkelen. Vaskbart. Fås i flere farge- og mønstervarianter. Onesize.

Sokk for skitne sykler

Velo Sock Bicycle Cover er et smart overtrekk til sykkelen. Det sørger for at du ikke får med deg skitt fra sykkelen inn i hjemmet eller bilen.

13. januar 2016

## Velo Sock Bicycle Cover | |

Pluss: Enkel å dra på.

Minus: Ikke vanntett.

Konklusjon: Velo Sock er et fikst og funksjonelt produkt, som effektivt hjelper deg å unngå å få skitt fra sykkelen inn i hjemmet eller bilen. Det er enkelt å bruke, og spesielt når den møkkete terrengsykkelen skal inn i bilen er "sokken" super.

Pris: 549 kr.

www.velosock.com

Det elastiske overtrekket er utviklet for ikke å dra inn grus, gjørme, vann, sand og annet skitt fra sykkelen etter endt tur i for eksempel skogen. Og det er en god løsning når man står og strever for å få en skitten sykkel inn i bilen eller om man må plassere den innendørs hjemme.

"Sokken" er utrolig strekkbar, og det er ganske enkelt og trekke den over hjul og ramme. Den lukkes fint igjen og utfører således oppgaven bra. Men den er ikke vanntett, så hvis det er for eksempel snø og is på dekkene, er det lurt å børste av det verste først. Det følger også med en liten oppbevaringsbag som er svært praktisk å ha i bilen, så har man alltid med overtrekket.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: