Stor test av minipumper og multiverktøy

En god minipumpe og et multiverktøy er uunnværlig hvis for eksempel dekket punkterer eller en bolt løsner. Vi har testet 26 produkter som hjelper deg å komme hjem på egne hjul.

1. juni 2015 av Martin Kreutzer

Sykkelturen kan raskt forvandles til et mareritt hvis dekket punkterer eller en eller annen bolt løsner langt hjemmefra. Har du ikke med utstyr som kan løse problemene der og da, er gode råd dyre. Men hvor lett du reparerer skadene kommer an på kvaliteten på pumpen og multiverktøyet du har med. I testen har vi avdekket store forskjeller på de ulike produktene som tilbys.

Det gjelder ikke minst sykkelpumpene. Noen pumper klarer ikke engang å blåse nok luft i dekkene. Det finnes ergonomisk godt gjennomtenkte pumper, og pumper der ergonomien er totalt fraværende. Du bør altså velge pumpe med omhu.

Det samme rådet gjelder multiverktøyene vi har testet. Det er nemlig stor variasjon både i kvalitet og funksjonalitet. I noen tilfeller oppdaget vi for eksempel at kjedekutteren var totalt ubrukelig. Forståelig nok er det en hårfin balanse mellom lav vekt og gode funksjoner – men det beste utstyret forener begge deler.

Finn din nye sykkelpumpe og ditt nye multiverktøy

Last ned pdf-en og se den store testen av 14 små sykkelpumper og tolv multiverktøy.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: