Produktinfo Sykkelryggsekk med bryst- og hoftebelte og mengder av lommer. Fås i to farger. Vekt: 1150 gram.

Super sekk

Deuter Trans Alpine er tysk kvalitet på sitt beste. Vi kunne ikke valgt en bedre sykkelryggsekk.

## Deuter Trans Alpine 25 L | |

Funksjon: Et vell av funksjonelle detaljer – alle velfungerende.

Passform: Mengder av justeringsmuligheter og et genialt bæresystem.

God til prisen: Rimelig pris i forhold til funksjonalitet og materialkvalitet.

Konklusjon: Deuter har ikke bommet på et eneste punkt, verken når det gjelder materialkvalitet eller de mange detaljene. En suveren ryggsekk som kan brukes til alt fra jobbpendling til turen over Grønlandsisen.

Pris:799 kr.

www.deuter.com

Deuter Trans Alpine

Tyske Deuter har laget friluftsutstyr i over hundre år, og med sykkelryggsekken Trans Alpine virker det som om de har samlet alle disse årenes erfaringer i ett perfekt produkt.

Trans Alpine er nærmest et overflødighetshorn av funksjonelle detaljer. Det gjelder blant annet den uttakbare skumputen i ryggen, som kan brukes som sitteunderlag, og regntrekket som er skjult i bunnen.

Innredningen er også gjennomtenkt og utstyrt med hele 16 forskjellige rom. Det kan virke forvirrende, men hver lomme har en hensikt; én er til nøkler, en annen til kart, én drikkeflaske, én til våte klær, én til tørre, osv.

Passformen er genial. Skjulte aluminiumsskinner i ryggen tilpasser seg kroppsformen, mens profilerte ventilasjonskanaler langs ryggen flytter sekken ut fra kroppen og lar svetten unnslippe.

Materialkvaliteten er utsøkt. Vi har brukt sekken daglig i to måneder til pendling, terrengsykling og -løping og eventyrløp, og den er fortsatt som ny.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: