Sykkelapper

Apper kan gjøre syklingen morsommere, mer effektiv og spare deg for tekniske problemer underveis. Her er tolv av de aller beste.

Den er som regel med i lommen eller ryggsekken, så hvorfor ikke la smarttelefonen gjøre nytte for seg når du trener? Det finnes nemlig mange sykkelapper som kan gi en bedre eller tryggere sykkelopplevelse.

RUNTASTIC
Fås til:

iPhone, Android.

Pris:

Gratis

Hva den kan:

GPS-sporing med mulighet for å laste ned sykkelturer og tidligere treningsøkter fra nettet, slik at du kan konkurrere virtuelt mot deg selv eller andre. Kan også brukes til vanlig GPS-sporing som fortløpende registrerer fart, høydemåler og total stigning. I tillegg har den sanntids værvarsling for nettopp det stedet du befinner deg.

Fordeler:

Svært omfattende GPS-sporing som motiverer og underholder med nyttig informasjon som total stigning og aktuell høyde.

Svakheter:

De fleste kartene er for andre land enn Norge.

Egnet for:

Deg som sykler i terreng eller på landevei med mange stigninger, og er mer opptatt at hvor hardt du har trent enn hvor langt du syklet.

BIKE REPAIR
Fås til:

iPhone.

Pris:

28 kr

Hva den kan:

Med få og enkle trinn kan du få hjelp med justering og reparasjon av både racer- og terrengsykkelen. Den inneholder 64 utførlige trinn for trinn-veiledninger med svært konsise og presise beskrivelser med bilder. Alt er oversiktlig presentert i kategorier. Appen er god i hverdagen, men også når du eller familien er på lengre turer eller sykkelferie. Her vil du raskt kunne se om du kan løse problemet på stedet eller om du må oppsøke nærmeste sykkelbutikk.

Fordeler:

En meget brukervennlig app som kan hjelpe deg med å justere og reparere sykkelen selv.

Svakheter:

Krever litt teknisk innsikt og verktøy.

Egnet for:

Deg som vil kunne justere, vedlikeholde og reparere sykkelen selv, og som synes at det er morsomt å løse tekniske utfordringer.

Logg inn, og få ti andre gode sykkelapper

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: