Produktinfo Høydemåler, termometer, personlig skjerm, konfigurasjon.

Enkel sykkelklokke

En avansert sykkelklokke behøver faktisk ikke å være dyrere enn dette. VDO begeistret med funksjoner som høydemåler, puls og brukerdefinert skjermvisning.

4. november 2013

## VDO MC 2.0 WL | |

Konklusjon: Du får enormt mange avanserte funksjoner for pengene. Det tar litt tid å venne seg til brukerflaten, og skjermen krever gode øyne. Men funksjonaliteten er helt på topp.

Pris: 615 kr.

www.vdocyclecomputer.com

Modellen er et godt eksempel på at avanserte sykkelklokker ikke behøver å koste en formue. Du får mengder av profesjonelle funksjoner og muligheter for utvidelser uten å måtte grave dypt i lommene. Vi nevner i fleng: Høydemåler, skjerm som kan tilpasses, termometer og mulighet for pulsmåler som ekstra tilbehør pluss alle de vanlige funksjonene.

Oppsettet er litt kranglete og ikke særlig intuitivt, da det ikke går tydelig frem hvilken av de fem knappene man skal trykke på – den ene har til og med to funksjoner. Det samme gjør seg gjeldende i daglig bruk. Du må bruke den en stund før du er fortrolig med alle knappene. Ellers er monteringen enkel, selv om vi nok synes at pulsføleren er litt stor og pulsbeltet (tilbehør) litt klumpete.

Skjermen er ytterst informativ, men tallene er små og krever et godt syn. Heldigvis presenteres den viktigste informasjonen med litt større tall.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: