Informasjonsflyt på sykkelen

Halvparten så stor og nesten dobbelt så god som toppmodellene. Garmin har lagt et gullegg.

## Garmin Edge 500 | |

Funksjon: Kan de utroligste ting og er likevel forbilledlig enkel. Perfekt!

Kvalitet: Glimrende. Alt fra holder til elektronikk virker meget solid.

God til prisen: Prisen er rimelig hvis du faktisk bruker alle funksjonene.

Konklusjon: Garmin Edge 500 er så vellykket at den overgår mange dyrere modeller. Vi er spesielt imponert over bruker vennligheten og de mange funksjonene. Det gir både nerder og mer teknofobe brukere alt de kan ønske seg.

Pris: 1.775 kr.

www.garmin.no

Garmin Edge 500

Det kan nok være at den virker litt dyr, sånn med det samme. Men siden den relativt lille sykkeldatamaskinen fungerer så gnistrende bra, føles det feil å klage.

Oppsettet er helt uproblematisk. Det er ingen ledninger som skal spennes fast, og grunnoppsettet er fullstendig selvforklarende.

I motsetning til tidligere modeller har Garmin valgt bort kartfunksjonen slik at de kan klare seg med en mindre skjerm. Etter vår mening er det et riktig valg for treningsturer langs velkjente ruter. Har du lyst til å utforske nye steder, kan du alltids laste ned ruter fra andre Garminbrukere og la deg guide ved hjelp av enkle piler, men altså intet kart.

Ellers får du mange muligheter med Edge 500. Bak den oversiktlige skjermen finner du en lang rekke funksjoner som gir informasjon underveis, og som er tilgjengelige via de velplasserte knappene, som riktig nok sitter litt tett.

Som med Garmins øvrige produkter kan du laste opp den kjørte ruten og andre treningsdata til en pc og Garmins egen treningsside på nettet. Det er også enkelt å koble til pulsmåler og kadansesensor.

PRODUKTINFO:

GPS-basert sykkeldatamaskin med alle grunnfunksjoner, barometrisk høydemåler og mulighet for dataoverføring. Vanntett. Batterilevetid: 18 timer. Vekt: 57 gram.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: