Fakta: Sykkelklokke med GPS. Kompatibel med watt- og kadensmålere med bluetooth.

Lovende sykkelklokke fra Polar

Den nye sykkelklokken, Polar V650, viser gode takter, men slår ikke Garmin.

## Polar V650 | |

Pluss: God skjerm, konkurransedyktig pris og svært enkel i bruk.

Minus: Vi savner noen funksjoner.

Pris: 2470 kr.

Konklusjon: Polar V650 har en rimelig pris og kan bli en fantastisk sykkelklokke, men foreløpig mangler den et par viktige funksjoner, for eksempel et kart og mulighet til å kommunisere med mobilen.

www.polar.com

Den nye sykkelklokken fra Polar har vært ventet lenge. Den er lovende, men mangler det siste lille som skal til for at den skal utgjøre en alvorlig trussel for Garmin.

Det gode først: Klokken er enkel i bruk og har en tydelig skjerm. I motsetning til sykkelklokkene fra Garmin har den bare én knapp på fronten, og det er en fordel. Et enkelt trykk på denne definerer en runde. Du starter eller stopper klokken ved å holde knappen inne. Det er ikke til å misforstå. Også pulsfunksjonene er suverene. Den grafiske visningen av hvor lang tid man har oppholdt seg i de forskjellige pulssonene, er inspirerende og gir lyst til å ta i litt ekstra.

Polar-klokken har likevel mangler når det gjelder navigasjon og smartfunksjoner. V650 har ikke kart og kan ikke brukes til å finne veien. Den kan heller ikke synkroniseres med mobilen, og du kan altså ikke se tekstmeldinger på den og for eksempel få informasjon om været, som du kan med Garmins sykkelklokker (det skal komme en programvareoppdatering til høsten). Polar-klokken er likevel rimelig og koster bare halvparten så mye som Garmins toppmodell.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: