PRODUKTINFO: Trådløs sykkelcomputer som måler hastighet, maksfart, gjennomsnittsfart, distanse, kjøretid og samlet distanse, samt vanlig klokke. Vanntett. Integrert trykknapp i displayet. 18 gram.

Markedets minste

Sykkelcomputeren MINIfree viser tydelig at det ikke alltid er størrelsen det kommer an på.

O-Synce MINIfree | |

Funksjon: Den er litt tungvint å sette opp, men når du først har gjort det, er funksjonen både enkel og praktisk.

Kvalitet: Verken den lille holderen eller eikemagneten begeistrer.

God til prisen: Er du ute etter en liten, smart sykkelcomputer, er MINIfree en god løsning.

Konklusjon: En "frekk" liten sykkelcomputer, som fikst forsyner deg med den mest sentrale informasjonen om syklingen din. Små skjønnhetsfeil trekker den den samlede bedømmingen, men endrer ikke det faktum at MINIfree er en fin, liten sak for dem som ikke trenger GPS m.m.

Cirkapris: 299 kr. (trådløs)

www.o-synce.com

MINIfree lever opp til navnet. Den er rett og slett liten! Men det forhindrer likevel ikke sykkelcomputeren i å levere varen, for med enkle trykk på selve skjermen leverer den alle basisfunksjonene du har behov for på den daglige treningsturen. Men før den tid kommer, må du nok likevel innstille deg på en altfor tungvint innstilling av computeren.

Alle basisinnstillinger gjøres med en kulepenn på baksiden, hvor det av gode grunner er vanskelig å se hva som skjer på forsiden av den. Irriterende!

Når computeren først er montert på den fikse holderen sin og den unødvendig klossete eikemagneten er plassert på forhjulet, blir strevet hurtig glemt. I bruk begeistrer sykkelcomputeren nemlig med sin utrolig intuitive betjening og en trådløs forbindelse som ikke på noe tidspunkt glipper. Samtidig er den en fryd for øyet, der den sitter liten og diskret på styret med en glatt, stilren overflate uten en eneste trykknapp.

En irriterende detalj, som understreker at MINIfree har potensial til toppkarakter, men ikke er der helt ennå, er mangelen på en energisparingsfunksjon. Ifølge bruksanvisningen bør du derfor klipse av ”minien” når sykkelen ikke er i bruk.

  • MINIfree vises her i naturlig størrelse. Den fås både med ledning og i en trådløs versjon.

Liten og lett

Lett å lese! Sifrene er store og lette å lese. Signalet sendes trådløst fra gaffelen til computeren.


Liten og lett! MINIfree er liten, og med en vekt på kun 18 gram må ordet ‘mini’ sies å være ytterst velvalgt.


Trykk-display! Du trykker på hele fronten, som fungerer som trykk-knapp for å bla i menyen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: