Produktinfo GPS, navigasjon via kart, trykkfølsom fargeskjerm som kan tilpasses.

Optimal sykkelklokke

Garmin satte nye standarder for hva en sykkelklokke skal kunne (og koste) med sin Edge 810. Berøringsskjerm og alt vi kan ønske oss av funksjoner sikrer plassen blant årets utstyr.

## Garmin Edge 810 | |

Konklusjon: Kongen blant sykkelklokker! Men også til en pris som du bør ha apanasje for å betale.

Pris: 3499 kr.

www.garmin.com

Den tidligere modellen Garmin Edge 800 var kongen blant sykkelklokker, og etterfølgeren, Edge 810, er den nye kongen. Den middels store enheten har fått en ny og lekker brukerflate. Fargeskjermen er stor og klar og det går raskt å bla mellom flere sider ved å tappe lett på skjermen – som du selvfølgelig kan sette opp helt etter egne ønsker. Det er genialt enkelt og sterkt vanedannende. Klokken kan også vise vei helt som GPSer for bilbruk, og den bruker de samme kartene. Kartene krever likevel at du kjøper dem (for 1000 kr), og det får prisen til å sprenge alle rammer.

Edge 810 har utallige funksjoner, og vi savner da heller ingen. Den finner satellitter raskt og reagerer øyeblikkelig på alle kommandoer.

Den leveres med to beslag. Det ene kan monteres litt foran styret. Det er små detaljer som denne pluss den meget velfungerende hjemmesiden, Garmin Connect, som gjør Edge 810 til testens beste GPS-klokke. I tillegg kan den kobles til telefonen, slik at du kan overføre data i sanntid og slik at venner kan følge deg underveis på tjenester som Facebook eller Twitter.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: