Produktinfo: GPS-basert sykkelklokke med batteritid på opptil 20 timer. I motsetning til forgjengeren er 510 utstyrt med trykkfølsom fargeskjerm. Fås også uten pulsbelte og kadensmåler.

Sosial sykkelklokke

Garmin Edge 510 er en fin oppdatering av et godt produkt, og den har et par gode tricks å by på.

## Garmin Edge 510 | |

Funksjon: Avansert sykkelklokke med nesten alt du kan ønske deg.

Kvalitet: Enkel i bruk, selv om den har mange funksjoner.

God til prisen: Prisen er høy, men kvalitet og funksjonalitet står i stil.

Konklusjon: En av markedets mest avanserte sykkelklokker, noe som avspeiles i prisen. Den har mengder av funksjoner for kresne og krevende entusiaster, men de sosiale funksjonene og den enkle brukerflaten gjør at den også henvender seg til mosjonssyklister.

Pris: 2948 kr

www.bikeshop.no

Garmin Edge 510 er en drøm av en sykkelklokke.

Skjermen er trykkfølsom, og den har bare to fysiske knapper som er plassert nederst på den robuste og solid sammensatte enheten.

Den har navigasjonsfunksjon (uten kartvisning), og den 2,2 tommer store skjermen kan settes opp slik at du får nøyaktig den informasjonen du ønsker. I tillegg får du for eksempel vist fart, puls, stigningsprosent og kadens.

Alt dette kunne du også med forgjengeren, Edge 500, men nå går alt så mye lettere og raskere.

Den egentlige nyheten er at du kan koble enheten til en smarttelefon (iOS og Android) via bluetooth, slik at alle data fra klokken sendes til telefonen, som sender dem videre.

Dermed kan venner og andre følge deg på Garmin Connect eller for eksempel Facebook. De kan se hvor du er, og faktisk dra ut og treffe deg. Og det fine er at teknologien er så lett å bruke og sette opp.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: