Stor test av 16 sykkelklokker Last ned og se den store testen.

Stor test av sykkelklokker

Hvilken sykkelklokke bør du velge? Få hjelp i vår store test av sykkelklokker her.

11. juni 2012

Logg inn og last ned den åtte sider store testen av 16 trådløse sykkelklokker. Få også tips om hvordan du velger den rette og får mest for pengene.

Treningsklokke for sykkel

Få full kontroll over treningen eller hvor lang tid du bruker til og fra jobb hver dag. Treningsklokker for sykkel er et morsomt og effektivt verktøy i sykkeltreningen. Markedet flommer over av alt fra enkle lavprismodeller til luksusløsninger med satellittnavigasjon. vi har tatt pulsen på 16 trådløse sykkelklokker.

Slik har vi testet

Samlet vurdering: Den endelige karakteren er en helhetsvurdering med fokus på funksjon, anvendelighet og betjening under bruk.

Alle klokkene i denne testen er gjennomtestet av de erfarne testerne våre under utendørs bruk – både på landeveien og med terrengsykler i skog og mark. Testerne har blant annet sett nærmere på hvor vanskelig det er å montere klokkene og eventuelle sensorer som skal festes på sykkelen. Her har vi også fokusert på førstegangs oppsett, siden det kan by på spesielle problemer, og særlig hvis brukerveiledningen er mangelfull. Vi har lagt stor vekt på den daglige bruken. Klokken skal være lett å lese og betjene, også i fart, slik at man ikke mister fokuset på trafikken eller terrenget. Antall funksjoner og eventuelle muligheter til å oppgradere med pulsbelte, kadansesensor eller annet som er av interesse for deg som trener på sykkel, har også betydning. Klokkenesnøyaktighet ble målt på minutiøst oppmålte strekninger. På dette punktet besto samtlige modeller.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: