Spesielle funksjoner Direktesporing, værmelding med mer

Verdens beste sykkelklokke

Setter nye standarder for hva en sykkelklokke skal kunne – og for hva den kan koste.

19. november 2014

## Garmin edge 1000 | |

Plus: Verdens beste sykkelklokke.

Minus: Fysisk stor og ekstremt dyr.

Pris: 4499 kr

Konklusjon: På alle måter en imponerende klokke som er størst på funksjoner, design, hastighet og pris. Men den tar plass på styret, og er ikke et selvsagt valg hvis du er opptatt av hva du laster på av vekt på racersykkelen.

www.garmin.com

Nye Edge 1000 er et overflødighetshorn av funksjoner, med kart som i en bil-gps, Wi-Fi, Bluetooth, mulighet til direktesporing og å kjøre virtuelt mot venner, og mye mer. Det er den dyreste, mest avanserte og også beste sykkelklokken på markedet. For til tross for alle funksjonene – inkludert å kunne vise aktuelt gir, hvis du har en elektronisk girgruppe – er den også enkel å betjene og sette opp.

Alt fra pulsmåler til kadensmåler følger med, og en enkel søkefunksjon gjør sammenkoblingen smertefri. Deretter kan du stille inn skjermen til ønsket visning, og bla gjennom sidene på den trykkfølsomme skjermen. Og det skjer raskt, takket være den betydelig forbedrede prosessoren.

Klokken har imponerende mange funksjoner, selv om flere av dem ikke er strengt nødvendige treningsdata. Har du allerede en Edge 510 eller 810, greier du deg derfor lenge med den.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: