Mann på terrengsykkel ned trapper

Det krever både fryktløshet og teknikk for å fullføre ruta med blant annet sykling ned trapper, oppå hustak og over busser. 

© Red Bull content pool

Verdens villeste sykkelritt

Det finnes terreng-utforritt, og det finnes urban utforsykling. Og så er det selvfølgelig Red Bull Valparaíso Cerro Abajo – den mest ekstreme urbane utforkonkurransen i verden.

29. april 2018 av Redaksjonen

Den råeste utforkonkurransen

Alle kreative tanker og ideer har tydeligvis fått fritt utløp under utformingen av den vanvittige konkurranseruta i havnebyen Valparaíso i Chile. Der suser våghalsene på to hjul ned svingete, brosteinsbelagte gater og bratte, kronglete trapper, gjennom smale smug og private bakgårder, og ut over spektakulære hopp og ramper.

Det sykles i vill fart på skrøpelige bølgeblikktak, opp og ned loddrette vegger og murer, ja til og med gjennom bebodde leiligheter og flyvende over byens stolte monumenter.

Det hele krydres på beste søramerikanske vis med risikoen for å treffe løshunder rundt omkring på ruta. 

Bli med på det vanvittige racet, og opplev turen her. Det er (nesten) som å være der selv: 

Få mer ut av treningen

Vil du ha større utbytte av treningen? Da må du ha riktig utstyr. Akkurat nå får du en flott treningstrøye fra Craft sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50- kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Trøya er laget i et lett, mykt og elastisk materiale som følger bevegelsene helt suverent. Den er glimrende når det gjelder å transportere vekk overskuddsvarme fra kroppen, noe som betyr at du kan bruke den til stort sett alt fra en gåtur i skogen til en økt på treningssenteret eller på løpeturen.


Trøya har en verdi på 599,- kr, men akkurat nå får du den sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet - riktig god fornøyelse med treningen. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: