Løpe- og sykkelutstyr

Vi har valgt ut de fem beste løpeproduktene fra 2021

Fem ting til løperens ønskeliste

Julen nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje lei av de vanlige gavene som sokker og underbukser. Vi har funnet noen bedre tips til ønskelista: det beste løpeutstyret Aktiv Trening har testet i 2021.

12. desember 2021

Vi har hatt over 200 ulike produkter i hendene, på kroppen, på hodet og på føttene i løpet av 2021. Her er de fem løpeproduktene som har gjort sterkest inntrykk på oss.

Adidas Adizero Pro

Adidas Adizero Pro

1. Fargerik supersko 

Adidas Adizero Pro

Pris: 2145 kr. / Adidas.com

Lenge kjempet de andre løpeskoprodusentene med å utvikle en sko som kunne matche Nikes revolusjonerende Vaporfly. Med Adizero Pro lyktes Adidas. Den er lett og spretten. Skoen hadde som den første den samme wow-effekten Nikes sko hadde, og snart begynte den også å fortrenge Nikes sko fra seierspallene rundt om i verden. Årets første store utstyrsopplevelse!

Vi har samlet alt du trenger å vite før du skal kjøpe ditt neste par løpesko. Les her. 

Rockay Ignite

Rockay Ignite

2. Løpesokker av søppel

Rockay Ignite

Pris: 210 kr. / Rockay.com

Et av de nye merkene som gjorde seg bemerket i 2021, var Rockay – en løpeklesprodusent med en idealistisk ambisjon om å lage klær av oppsamlet plast fra havet. Det har det kommet mye godt ut av, blant annet disse strømpene, som med sitt tynne, tettsittende stoff er pustende, velsittende og helt perfekte på varme løpeturer.

Coros Pace 2
Med wattmåler -

Coros Pace 2

3. Best klokke til prisen

Coros Pace 2

Pris: 2299 kr. / Coros.com 

Hvor mye treningsklokke kan man få for rundt 2000 kroner? Det fikk vi svar på i 2021, og det var ikke lite. Coros Pace 2 fikk sjeldne seks stjerner og vant ganske suverent vår stortest av treningsklokker til under 3000 kroner. God styring, fin byggekvalitet, et hav av funksjoner og innebygget wattmåling for løpere var blant de mange tingene som trakk opp. 

Liiteguard Glu-Tech Long

Liiteguard Glu-Tech Long

4. Løpetights med god støtte

Liiteguard Glu-Tech Long

Pris: 840 kr. / Liiteguard.com 

Løpetights er ikke bare løpetights. Liiteguard skiller seg ut i mengden med en bred og kraftig strikk i korsryggen, som gir ekstra støtte og dermed stabiliserer hoftene og avlaster knærne. Fungerer det? Tja… de er i hvert fall ekstremt velsittende og utrolig behagelige.

Asics Metaspeed Sky

Asics Metaspeed Sky

5. Myk og spretten supersko

Asics Metaspeed Sky

Pris: 2600 kr. / Asics.com

Med Metaspeed Sky fikk Asics for alvor åpnet døren inn til superskoverdenen. Faktisk sparket de den inn. Lett, myk, spretten og med helt fantastisk gynging var Metaspeed Sky en av de beste konkurranseskoene vi testet i 2021. Vi synes også det er den flotteste.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: