Lazer-sykkelhjelm

Vi har valgt ut de fem beste sykkelproduktene fra 2021

Fem ting til syklistens ønskeliste

Julen nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje lei av de vanlige, kjedelige gavene som sokker og underbukser. Vi har funnet noen bedre tips til ønskelista: det beste sykkelutstyret Aktiv Trening har testet i 2021.

12. desember 2021 av Redaktionen

Vi har hatt over 200 ulike produkter i hendene, på kroppen, på hodet og på føttene i løpet av 2021. Her er de fem sykkelproduktene som har gjort sterkest inntrykk på oss.

Wahoo Elemnt Bolt 2

Wahoo Elemnt Bolt 2

1. Kompakt kraftpakke

Wahoo Elemnt Bolt 2

Pris: 3795 kr. / Wahoofitness.com

Med den andre utgaven av populære Elemnt Bolt meldte Wahoo seg for alvor på i kampen om å lage den beste sykkelcomputeren til ivrige syklister. Den er liten, kompakt og lett, men likevel stappfull av funksjoner. Ikke minst var en nyutviklet kartfunksjon og muligheten for avansert navigasjon noe som gjorde inntrykk.

Shimano S-PHYRE RC902

Shimano S-PHYRE RC902

2. Comfy rittsko

Shimano S-PHYRE RC902

Pris: 3899 kr. / Shimano.com

Hvis den er bra nok for Primoz Roglic, er den nok bra nok for deg også. Shimanos toppmodell kom i en ny utgave i 2021, og den ble fort den slovenske superstjernens foretrukne. Testerne våre var også fornøyd. Veldig fornøyd, faktisk. For den har svært god kvalitet, en stiv, men komfortabel, karbonsåle og en passform som satt som støpt, uten å klemme tærne.

Assos Winter Gloves

Assos Winter Gloves

3. Varme vårfingre 

Assos Winter Gloves

Pris: 869 kr. / Assos.com

Noen produkter trenger litt tid før man for alvor oppdager hvor gode de er. Slik er det med Assos Winter Gloves. Vi syklet med hanskene fra høsten 2020, la dem bort i vår og har gjenopptatt romansen nå i høst. Her er det blant annet supert stoffvalg, ypperlig passform og imponerende slitestyrke. Ingen fancy detaljer og dilldall, men de fungerer fantastisk.

Castelli Unlimited Bibshort

Castelli Unlimited Bibshort

4. God gravelbukse

Castelli Unlimited Bibshort

Pris: 1799 kr. /  Castelli.com

Gravelsykling har blitt stadig mer populært de siste årene. Den trenden kastet Castelli seg på med sin gravel-bib, som i tillegg til å sitte godt og være forsynt med en super pute også har graveldetaljer som ekstra lommer og beskyttelse langs beina.

Spatz Roadman 2

Spatz Roadman 2

5. Verdens beste overtrekk

Spatz Roadman 2

Pris: 1199 kr. / Spatz.com

Alle vintersyklister vet hvordan det er med kalde, våte føtter. Det kan ikke unngås. I hvert fall ikke før nå. Engelskmennene i Spatz vet hvordan det er å sykle i regnvær, og den kunnskapen har de brukt til å lage de ultimate skoovertrekkene. Lange neoprenskaft og tykt fôr sikrer varme føtter, mens flust av reflekser gir god synlighet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: