De store myke putene sitter veldig behagelig på hodet. Det samme gjør den kraftige polstrede bøylen.

Test: Digert headset med masse lyd

Project Rock er et supert over-ear-headset når det gjelder lyd, funksjoner og komfort. Men det er digert å ha på hodet når du løper.

12. januar 2022 av Redaktionen

Under Armour Projekt Rock

Pris: 3299 kr.

Hva: Trådløst over-ear-treningssheadset. EQ og fem støydempingsmoduser. Vekt: 294 g. Batteritid: 35 timer (45 t uten støydemping)

Info: underarmour.eu

Konklusjon

Målt på lyd, funksjoner, robusthet og komfort er hodetelefonene helt suverene. Den eneste, men også ganske vesentlige, ulempen er størrelsen. Dette er en stor og tung sak.

Plus: Lyd. Betjening. Komfort. Meget god støydemping.

Minus: Tungt og klumpete. Egner seg ikke til løping.

Over-ear-hodetelefoner til trening er det delte meninger om. Mange synes de blir for store, for varme og for innestengte når man får opp pulsen skikkelig. Andre synes de gir en ypperlig mulighet til å fordype seg fullstendig i noe når du trener.

 

Hører du til den siste kategorien, har Under Armour i samarbeid med JBL og skuespilleren Dwayne «The Rock» Johnson skapt et velspillende headset, som fungerer glimrende til trening.

 

Nå er jo The Rock kjent for å være en diger muskelbunt, så ikke forvent et lite, elegant headset til feinschmeckere med smale hoder. Dette er snakk om store, tunge hodetelefoner med kraftig tyrehodelogoer på sidene. Men det betyr også at det er et solid og velbygget headset, som tåler både svette, vann og litt juling. Det har fint taklet regnvær, svettedryppende trening på senteret og generelt å ha blitt behandlet ganske uforsiktig. 

Til tross for mange avanserte Bluetooth-funksjoner følger det også med ledning, så hodetelefonene kan brukes på gamlemåten.

Betjeningen er virkelig god. Fem tydelige knapper på kantene skrur på, av, opp, ned, osv., mens tyrelogoen på høyre side også fungerer som en knapp og kan brukes til å bytte mellom fem ulike støydempingsmoduser. Spesielt Active-modusen, som holder trafikk- og vindstøy ute, fungerer godt. Det er behagelig enkelt sammenlignet med berøringsknappene som er vanlig i mange headset.

 

Lyden er faktisk helt super. De store enhetene gir dyp bass, men også fine nyanser. Lyden kan justeres i JBLs gode app, der du også kan velge The Rocks foretrukne innstillinger. Trenger vi si at han er glad i bass?

 

Det store headsettet er i våre øyne ganske uegnet til løping og andre høyintense treningsformer, da det føles tungt og ørene nesten koker over. Men det fungerer fint til styrketrening og annen mindre dynamisk trening. Men mest av alt er det bra som allround-headset. De medfølgende øreputene er i gummibelagt skum og fungerer veldig bra. De suger ikke til seg svette, og kan avmonteres og vaskes når det trengs.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: