3 fantastiske (og gratis) løpefilmer til deg

Savner du litt treningsmotivasjon? Ta av deg skoene og restituer sammen med disse fantastiske løpefilmene som du kan se her.

10. august 2018 av Christian Thestrup

Mo Farah: Why I run

Mo Farah er en av de mestvinnende britiske løperne noen sinne. I mange år regjerte han spesielt på 5000 og 10 000 meter, men i 2017 meddelte han at han kun skulle fokusere på maratondistansen framover. Denne dokumentaren følger Mo Farahs forberedelser de siste 20 dagene fram mot London Marathon i 2018. Den gir et unikt innblikk i hans trening og hverdag, og det er slett ikke så glamorøst som man kanskje skulle tro. 

Breaking 2

I desember 2016 annonserte Nike at de ville prøve å komme under de berømte to timene på et maratonløp. Slaget skulle stå  6. maj 2017 på racerbanen Monza i Italia, og de tre løperne som skulle klare brasene var Lelisa Desia, Zersenay Tadese og Elliud Kipchoge. Denne dokumentaren er produsert av National Geographic og følger prosjektet før og under det imponerende forsøket. Det er selvsagt en smule kommersielt, men også spennende og utrolig motiverende. 

Barkley: Where Dreams Go to Die

The Barkley Marathons er blitt kalt verdens tøffeste løp, og hvis du lurer på om det stemmer bør du se denne filmen. Her følger vi ultraløperen Gary Robbins gjennom trening og forsøk på å gjennomføre løpet i 2016 og 2017. Det er skremmende ubarmhjertig og utrolig motiverende å følge hans trening og kamp for å bli en av de få som har gjennomført det legendariske løpet. 

Inside the Marathon

Ja, vi sa tre, men her får dere en bonusfilm. for uansett om du allerede har prøvd deg på et maratonløp eller planlegger å løpe de 42,195 kilometer, så vil denne filmen trolig gi deg gåsehud. God fornøyelse. 

Få t-skjorte, shorts og Aktiv Trening til en utrolig pris
Nå kan du få et lekkert treningssett med shorts og t-skjorte til en helt fantastisk pris. Setter er av høy kvalitet og egner seg superbra til en god løpetur eller en økt på treningssenteret. Den geniale hybridshortsen har innebygget tights, noe som gir en fin passform samtidig som du kan nyte den luftige følelsen fra den klassiske splittshortsen. T-skjorta er laget av et lett og behagelig materiale, og baksiden er perforert med mange små, fine hull som gir en fantastisk utlufting når du trener.

Akkurat nå kan du få hele settet med shorts og t-skjorte for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedisjon. I alt 149 kr.) Du sparer 669 kr. Sammen med settet får du også 3 numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som er fullt av motiverende tips, gode råd til treningen og kostholdsråd fra våre eksperter. Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: