© PR

Ekstreme Hollywood-forvandlinger

Det krever hard trening, sunn mat og en vilje av stål å bli så kraftig som Wolverine eller Batman.

3. juni 2016 av Christian Thestrup

Hugh Jackman

Selv uten klørne ser Hugh Jackman ganske skremmende ut i filmen "Wolverine". Før innspillingen ble han også kjørt gjennom et hardt treningsprogram som skulle øke styrken og størrelsen, mens fettprosenten ble holdt på et minimum.

Maten

Hver dag inntok Jackman rundt 6000 kalorier. Til frokost spiste han egg og havregryn, mens de andre måltidene kunne bestå av biff med søtpoteter og brokkoli eller kylling med brun ris og brokkoli.

Treningen

Programmet var bygget opp over en fireukers-plan med styrketrening, hvor belastningen ble økt hver uke, mens antall repetisjoner redusert – inntil uke fire, hvor belastningen ble satt ned, mens antall repetisjoner ble økt. På den måten gikk han fra 82 kg til 97,5 kg – pluss klør og kraftige kinnskjegg.

Christian Bale

Det er nok ikke helt feil å kalle Christian Bale for Hollywoods konge av forvandling. Det ene øyeblikket spiller han et innhulet beinrangel i "The Machinist", og det neste er han en oppblåst kraftkar i "Batman". Men det krever sin mann å være en superhelt uten superkrefter, så de måtte Christian Bale selv skape.

© PR

Maten

Batman fulgte en kostholdsplan hvor hvert måltid inneholdt fett, protein og karbohydrater i forholdet 1:2:3 og etter et mål om 1,5 gram protein per kilo kroppsvekt. Og så spiste han hver tredje time.

Trening

Stort sett brukte han haugevis av timer på knebøy, benkpress og markløft. På den måten gikk 183 cm høye Bale fra 55 kilo til 100 kilo – på bare seks måneder.

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: