Her er Rockys yngste fan

Selv Sylvester Stallone har latt seg sjarmere av videoen med denne babyen som følger treningsprogrammet til Rocky II.

18. juli 2016 av Christian Thestrup

Man kan ha store ambisjoner selv om man er liten, og det har denne lille karen. Guttens navn er Charlie, og han kommer fra Ohio i USA. Han er så fascinert av filmen Rocky II at han har brukt det siste året til å trene som The Italian Stallion - også kjent som Sylvester Stallone.

Du må nesten ha et hjerte av stein, hvis du klarer å se videoen uten å smile. I mer enn to minutter tar Charlie armhevinger, hopper og skyggebokser, akkurat slik hans store helt Rocky gjør på skjermen. Faren, Zack Magilavy, lover imidlertid at det bare er treningsscenen Charlie har fått lov til å se. Scenene der Rocky deler ut ørefiker til Apollo Creed - og omvendt - må Charlie vente med å se til han blir eldre.

Videoen er delt flere tusen ganger på sosiale medier. Til og med Sylvester Stallone har lagt den ut på sin offisielle Instagram-profil, der han skriver at videoen med Charlie rører ham helt inn i hjerteroten.

Her ser du Charlie som trener med Rocky.

[This kid makes me so proud that it touches A heart so young … Maybe I have to fight him and ROCKY 10 !!!](https://www.instagram.com/p/BHzfL5iDuac/) En video delt av Sly Stallone (@officialslystallone) den

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: