Her er Rockys yngste fan

Selv Sylvester Stallone har latt seg sjarmere av videoen med denne babyen som følger treningsprogrammet til Rocky II.

18. juli 2016 av Christian Thestrup

Man kan ha store ambisjoner selv om man er liten, og det har denne lille karen. Guttens navn er Charlie, og han kommer fra Ohio i USA. Han er så fascinert av filmen Rocky II at han har brukt det siste året til å trene som The Italian Stallion - også kjent som Sylvester Stallone.

Du må nesten ha et hjerte av stein, hvis du klarer å se videoen uten å smile. I mer enn to minutter tar Charlie armhevinger, hopper og skyggebokser, akkurat slik hans store helt Rocky gjør på skjermen. Faren, Zack Magilavy, lover imidlertid at det bare er treningsscenen Charlie har fått lov til å se. Scenene der Rocky deler ut ørefiker til Apollo Creed - og omvendt - må Charlie vente med å se til han blir eldre.

Videoen er delt flere tusen ganger på sosiale medier. Til og med Sylvester Stallone har lagt den ut på sin offisielle Instagram-profil, der han skriver at videoen med Charlie rører ham helt inn i hjerteroten.

Her ser du Charlie som trener med Rocky.

[This kid makes me so proud that it touches A heart so young … Maybe I have to fight him and ROCKY 10 !!!](https://www.instagram.com/p/BHzfL5iDuac/) En video delt av Sly Stallone (@officialslystallone) den

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: