© Colourbox

Nytt konsept: Naken-restaurant

En ny restaurant lokker med økologisk mat i rolige omgivelser, uten ting som elektrisitet, mobiltelefoner og ... eh, klær.

9. juni 2016 av Christian Thestrup

Hvis du er typen som alltid søler saus eller varm lasagne i fanget når du spiser middag, så er ikke Londons nye restaurant, Bunyadi, noe for deg. Her spiser nemlig gjestene ... nakne. Tanken bak den nye restauranten er å skape en så naturlig og lite stressende atmosfære som mulig.

I tillegg til at de serverer 100 prosent økologisk mat og vin, er ting som elektrisitet og gass forbudt. Maten blir tilberedt over åpen flamme, så av sikkerhetshensyn må kokkene ha på klær, mens restauranten er opplyst med stearinlys. Mobiltelefoner er ikke tillatt, da restauranten heller ønsker at gjestene snakker med hverandre i stedet for å oppdatere Facebook eller ta bilder.

Alle gjestene får imidlertid utlevert en kåpe, men de trenger ikke ha den på. Man blir likevel bedt om å bruke den som pute når de sitter ved bordet, både fordi det kan være litt kaldt og av hygienehensyn. Restauranten har også en avdeling for dem som helst vil beholde klærne på, men det er den naturlige avdelingen som er mest populær.

Høres det ut som noe for deg? Da må vi dessverre skuffe deg. Restauranten åpner 11.juni, men stenger i september, og det er bare plass til 42 gjester hver kveld - eller 6000 i løpet av de tre månedene den eksisterer. Og det er allerede 42 000 reservasjoner, så da skal du ha flaks for å få plass. Eieren sier imidlertid at hvis populariteten fortsetter, vil de vurdere å gjøre konseptet permanent. Så kanskje det er håp?

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: