© PR

Så sterk er The Mountain fra Game of Thrones!

Når den islandske muskelbunten Hafþór Júlíus Björnsson pumper jern, er det ikke mange som kan holde følge. Sjekk rekordene hans her.

8. juni 2016 av Christian Thestrup

TV-serien Game of Thrones er full av store, sterke menn. En av dem er imidlertid litt større og sterkere enn de andre, nemlig den gigantiske muskelbunten The Mountain. Han har det aller best når han får lov til å slå i hjel folk.

The Mountain blir spilt av Hafþór Júlíus Björnsson, og det er ikke bare foran kameraet han er sterk. 27-åringen fra Island er 206 cm høy, veier 179 kilo og har vunnet tittelen Islands sterkeste mann hvert år siden 2011. Han er for øvrig også kåret til verdens tredje sterkeste mann.

Her er noen av hans personlige rekorder, hvis du har lyst til å sammenligne deg med ham. Dødløft med dekk er en del av Arnold Strongman Classic, der man skal løfte en jernstang med felger og dekk fra en Hummer. Stamme-bæring går ut på å bære en 10 meter lang og 650 kilo tung trestamme på skuldrene mens man går. Sist gikk Hafþór fem skritt med den, og forbedret en 1000 år gammel rekord. . Hvilken av hans rekorder vil du slå først? Knebøy: 380 kg. Benkpress: 230 kg. Dødløft med dekk: 450 kg. Dødløft: 450 kg. Stamme-press (løft av stamme over hodet): 192,5 kg. Stamme-bæring (fem skritt): 650 kg.

Du kan selvsagt også starte smått og bare ta 10 kjappe på en skråbenk, med 82 kilo jern i hver hånd. God fornøyelse. .

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: