© Istock

Sju ting fingerlengden sier om deg

Fra sportslige evner til sexvaner og lengden på penis.

19. oktober 2016 av Jesper U. Larsen

Hånden din kan ifølge flere studier si mye om hvem du er og hva du er god til.

Er ringfingeren din lengre enn pekefingeren din, er det et tegn på at man ble utsatt for mye testosteron i livmoren, noe som har betydning senere i livet.

1. Sport

Jo lengre ringfingeren din er i forhold til pekefingeren, desto bedre er du antakeligvis i sport. Dette bekreftes av forsøk med for eksempel tennisspillere, sprintere og amerikanske fotballspillere.

2. Skole

Barn med lengre ring- enn pekefinger er som regel bedre i matte enn i språkfag.

3. Inntekt

Forskere fra Cambridge fant for noen år siden ut at børsmeglere med lengre ringfinger tjente markant mest.

4. Sexvaner

Er pekefinger og ringfinger cirka like lange, er personen (statistisk sett) mer tilbøyelig til å holde seg til én partner. Er ringfingeren lengre enn pekefingeren gir det større sannsynlighet for å ha flere sexpartneren samtidig.

5. Sykdomsrisiko

Du har cirka 30 prosent lavere risiko for å utvikle prostatakreft hvis pekefingeren er samme lengde eller lengre enn ringfingeren.

6. Stedsans

Du kan trygt overlate kartet til en kvinne med lengre ringfinger. Det tyder på god stedsans, viser en amerikansk undersøkelse.

7. Penislengde

Jo kortere pekefingeren er i forhold til ringfingeren, desto lengre penis har fingrenes eier. Det viste en koreansk studie fra 2011 hvor 144 menn fikk målt sin penis- og fingerlengde mens de var under bedøvelse før en operasjon.

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: