Slik gjenkjenner du løpere når de ikke løper

Det er lett å spotte en løper - selv om de ikke er ute på løpetur. Bare se etter et av disse tegnene.

21. oktober 2018 av Christian Thestrup

Det er lett å spotte en løper - selv om de ikke er ute på løpetur. Bare se etter et av disse tegnene. 

Løpere går alltid med en GPS-klokke som koster like mye som en liten bil. Og så piper det hver gang de har tatt 10 000 skritt, beveget seg 12 etasjer, syklet, hoppet, slått hjul eller nådd et av de mange andre målene de skal klare hver dag.


Når løpere handler i butikken, så kaller de ikke maten for kylling, pasta eller laks. De sier i stedet proteiner, karbohydrater og sunt fett. "Unnskyld, men er dette frittgående proteiner? Og er det økologisk?" 

Løpere har alltid noe som skal tøyes ut, og de bruker enhver anledning til å gjøre det. Derfor kan de alltid se dem dra i en eller annen kroppsdel eller vri seg i en merkelig vinkel mens de venter ved kaffeautomaten, i kantinekøen eller når de snakker med andre.  

De kommer med eplekjekke kommentarer til kolleger som venter på heisen. "Hei! Jeg bare sier fra at trappa virker igjen" Ha-ha-ha!" 

De går alltid rundt med en vannflaske som de konstant tar små slurker av. 

Om sommeren har de alltid de rareste solskillene. For eksempel en hvit stripe rundt håndleddet der GPS-klokka har vært (og trolig fortsatt er). Og så er alltid knærne mørkebrune, mens legger og lår er kritthvite fordi de alltid bruker kompresjonsstrømper og tights når de er ute i sola. 

Hvis det er et innslag på TV om Nike og Pegasus blir de svært overrasket hvis den handler om gresk mytologi og ikke et av verdens største sportsmerker og deres mest populære løpesko. 

Hvis du sier til dem at du har vondt i hælen, blir de helt hvite i ansiktet og roper ”Fasciitis Plantaris!”, før du kan rekker å si at du klarte å tråkke på ungenes LEGO i helgen. 

De går i klær fra merker som vanlige mennesker aldri har hørt om og ikke aner hvordan man uttaler – som for eksempel Inov-8, Kari Traa eller Arc’teryx.

Aktiv Trening anbefaler: Effektivt treningssett

VIL DU OGSÅ HA sterke rygg- og magemuskler? Det kan du få. En av de aller beste måtene å få det på, er å bruke et magehjul. Med bare få minutters trening hver dag, styrker du kjernemuskulaturen, får en sunnere holdning og unngår å falle sammen i ryggen og få smerter i korsryggen.

AKKURAT NÅ FÅR du et magehjul av høy kvalitet sammen med Aktiv Trening. Magehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtakene er ergonomiske med fordypninger til fingrene. Magehjulet er en del av vårt store treningssett med magehjul, treningsmatte, treningsstrikker, stor øvelsesguide og 3 numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Her kan du lese mer om det fantastisk gode tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: