Bisarre klær Den amerikanske golfspilleren John Daly og hans egendesignede bukser kunne fylt atskillige topp- 3-spalter over bisarre klær.

Topp 3: Bisarre drakter

Sekundjakt eller sære personlige preferanser har i årenes løp fått idrettsutøvere til å trekke i de merkeligste og mest bisarre draktene. Vi har funnet tre som er spesielt oppsiktsvekkende.

16. august 2013

1. Faris Al-Sultan Den tysk-irakiske triatleten og Hawaii Ironman-vinneren insisterer på å konkurrere i en mikroskopisk badebukse og en liten topp som så vidt dekker brystvortene. Det gjør ikke saken bedre at Al-Sultan er utstyrt med en imponerende kraftig og omfattende kroppsbehåring.


2. John Daly Den amerikanske golfspilleren John Daly og hans egendesignede bukser kunne fylt atskillige topp- 3-spalter over bisarre klær. Vi vet ikke hva det er som inspirerer den kontroversielle amerikaneren til de psykedeliske draktene, men tviler på at medikamentene er lovlige.


3. Mario Cipollini Den italienske tidligere sykkel-rytteren er en av sykkelsportens mest eksentriske figurer, og klesvalget hans har lenge vært like absurd som mannen selv. Han har blant annet gjort seg bemerket med sebradrakter, tigerdrakter og barokke gulldrakter. Mest bisarr er likevel "kjøttdrakten" han valgte til en enkeltstart.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: