Topp 3: De beste fotballspillerne

VM i fotball står for døren, og snart kan vi se noen av verdens beste fotballspillere kjempe om VM-pokalen. Vi har funnet tre spillere som hver for seg utmerker seg med noen helt fenomenale idrettsprestasjoner.

13. mai 2014

Topp 3

1. Christiano Ronaldo

Han regnes ikke som verdens beste fotballspiller for ingenting. I en ligakamp mot Osasuna tidligere på året stiger Ronaldo til værs i et nærmest umenneskelig hopp og header. Han skårer ikke – men han hopper mer enn 1,2 meter rett opp i luften.

Se hoppet her:

2. Zlatan Ibrahimovic

Vi får dessverre ikke se den kjente svensken under VM, men han er likevel vanskelig å komme utenom i denne sammenhengen. I tillegg til å være sterk som en okse, sparker han også umenneskelig hardt. I en kamp mot Anderlecht ble et av langskuddene hans målt til en hastighet på 150 kilometer i timen. ### Se målet her (1,05 minutt inne):

3. Aubameyang

Og så til tyske Dortmund, der lynraske Aubameyang fra Gabon spiller. Han har klart en 30-meters løpetest på tiden 3,7 sekunder, noe som er 1/100 raskere enn Usain Bolts første 30 meter, da han satte verdensrekord på 100 meter i 2009.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: