Topp 3: Håpløst comeback

Historien er full av idrettsutøvere som har prøvd å gjøre comeback og gjenvinne fordums storhet – men som i stedet har blitt til latter og har fått et frynsete ettermæle. Her ser du de mest håpløse.

19. februar 2013
  1. Björn Borg gjorde i 1991 comeback etter åtte år som tennispensjonist. Som en annen fortidslevning insisterte han på å spille med racketer av tre, selv om hele tenniseliten hadde byttet til karbon. Svensken fikk juling av middelmådige motstandere og vant knapt nok et sett, før han etter et par år endelig trakk seg tilbake for godt og kastet tre-racketen på peisen.

  2. Mike Tyson. Den en gang så fryktinngytende bokseren forsøkte å gjøre comeback flere ganger. Siste gang var i 2005, da motstanderen var den ukjente iren Kevin McBride. Tyson fikk så grundig bank at han etter sjette runde bare ble sittende i hjørnet og nektet å reise seg.

  3. Ben Johnson. Forventningene var høye da sprinteren Ben Johnson i 1991 gjorde comeback etter dopingdommen. Eks-verdensmesteren skuffet likevel kraftig, blant annet da han ikke kvalifiserte seg til VM og 100-meterfinalen under OL i 1992. Året etter ble han tatt for doping igjen og ble utestengt på livstid.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: