Ultraløper fikk den søteste følgesvennen under et ekstremløp

Under et ekstremt løp fikk Dion Leonard uventet følge på de 250 tøffe kilometrene. Nå vil han gjenforenes med hunden Gobi.

5. august 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

4 Desert Race er et kjent og fryktet løp som de færreste tør kaste seg over. I sju dager skal deltakerne forsere vanvittig terreng som til sammen utgjør 250 kilometer. Ekstremløperen Dion Leonard fikk uventet følge på veien under årets løp.

Australske Dion Leonard og hans trofaste følgesvenn, Gobi.

Hunden Gobi

Den herreløse hunden blir nå kalt Gobi. Gobi begynte å løpe etter Dion Leonard allerede 25-30 kilometer etter start. Derfra slapp den ikke australske Leonard av syne. Gobi løp cirka 20-30 meter i forveien, og sto og ventet på at Dion skulle ta henne igjen - og slik fortsatte hun i 220 km.

Det var tidspunkter i løpet av de seks kommende løpsdagene da Leonard teknisk sett ikke hadde tid til å bære Gobi over vannhindre og slikt. Men han gjorde det likevel fordi han ikke ville være uten hennes selskap.

Australieren måtte etterlate Gobi da de kom i mål seks dager og 220 kilometer senere. Nå har han imidlertid startet en innsamling som skal få Gobi til Australia med ham. Innsamlet sum har allerede oversteget målet - så det er mange som ønsker at Gobi immigrerer til Australia.

Foto: 4deserts.com

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: