Rafael Ortiz
© Aaron Rogosin/Red Bull Content Pool

Rafael Ortiz feirer International Lobster Day på en unik måte

Den meksikanske våghalsen Rafael Ortiz satte utfor den 21 meter høye fossen på en oppblåsbar hummer.

9. januar 2018 av Hans W. Gottlieb

Rett ned fossen på badeleke

I anledning International Lobster Day iscenesatte den meksikanske kajakkpadleren Rafael Ortiz sin helt egen feiring av skalldyret. På en oppblåsbar hummer, den typen som brukes av barn i svømmebasseng i sommerferien, kastet han seg utfor fossen Outlet Falls i staten Washington, USA. Selv om han tok sine forholdsregler med beskyttelsesutstyr og et fullt sikkerhetsteam rundt seg, var det hele ment som en fleip.

– Vi mennesker får sjelden muligheter som denne. Jeg ville sette en eller annen slags verdensrekord, og denne tiltalte meg virkelig, sa Ortiz ironisk etterpå.

Våghalsen ble slett ikke skremt av den 21 meter høye fossen. Han kaster seg ofte utfor fossefall på over 30 meter i kajakken, og i 2012 padlet han utfor det høyeste fossefallet noen har gjort i kajakk noensinne, Palouse Falls på 57,6 meter.

Rafael Ortiz

Ifølge Rafael Ortiz var badedyret overraskende stabilt på vannet. Til gjengjeld slet det med farten. Derfor startet han veldig nærme kanten, der vannet hadde høyest fart.

© Aaron Rogosin/Red Bull Content Pool

Se video av stuntet her: 

Gi treningen et løft!

Akkurat nå får du det suverene bluetooth-headsettet Sudio TRE Sport til en like suveren pris sammen med Aktiv Trening. Sudio TRE Sport er laget i et eksklusivt skandinavisk design, og har super lyd, suveren passform, batteritid på hele ni timer ved bruk, 10 dagers standby og en rekkevidde på 15 meter. Hodetelefonene er svette- og vannavvisende, har stemmekontroll og så kan du kontrollere muskkken eller besvare anrop uten å ta opp telefonen fra lomma.

Få Sudio TRE Sport sammen med 4 numre av Aktiv Trening for KUN 179,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto). Du sparer hele 887 kr. Men ikke vent for lenge, vi har kun et begrenset antall. Les mer om det fantastiske tilbudet her..

Les også

Påvirker varmen treningen?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: