Intensivt program Knallhard og effektiv trening.© Valling.com

Crossfit-program for erfarne

Crossfit er intensiv, knallhard og hundre prosent effektiv trening. Med et høyt tempo hele veien tar skolen for erfarne crossfit-utøvere formen til nye høyder.

Drømmer du om å bli sterkere, mer utholdende og få mer energi i hverdagen? Her har du løsningen. Med vår crossfit-skole for erfarne kommer du i toppform hjemme på stuegulvet.

Programmene er satt sammen av enkle crossfit-øvelser hvor du skal gi hundre prosent hele veien. Gjør øvelsene så godt du kan og prøv å unngå å jukse. Den eneste du lurer er deg selv. Klarer du derimot å gi alt, kan du se frem til et større utbytte enn du kunne drømme om.

I hvert progam får du også en «finisher» som du skal avslutte treningen med. Det er en ekstraøvelse som sørger for at du får brukt opp den siste lille rest av krefter du måtte ha igjen.

Mannen bak programmet er en av verdens beste crossfit-utøvere, Frederik Ægidius. Han har trent crossfit på konkurransenivå siden 2010. I 2012 ble han europamester, og under VM i fjor kom han på 15. plass. Frederik Ægidius er utdannet instruktør, og i de siste fire årene har han undervist i crossfit.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: