Mountain climbers til crossfitskolen
© Valling.com

Crossfit-skolen: del 3

For tiden er crossfit den mest populære treningen. Bruk øvelser og prinsipper fra den rå og intense treningsformen til målrettet og morsom trening hjemme på stuegulvet – og få suverent utbytte.

5. september 2014 av Frederik Ægidius & Jesper U. Larsen.

Du har sikkert merket de fantastiske resultatene av crossfit-treningen allerede. Med denne månedens WOM (workout of the month) legger vi lista litt høyere. Du skal gjøre øvelsene på tid – og som alltid gi alt!

Crossfit-mester gir deg det du trenger:

Frederik Ægidius

Mannen som har laget programmet, er en av verdens beste crossfit-utøvere, nemlig Frederik Ægidius. Han har trent crossfit på konkurransenivå siden 2010. I 2012 ble han europamester i crossfit, og ved fjorårets VM ble han nummer 15. Frederik Ægidius er utdannet instruktør og har undervist i crossfit de siste fire årene.

Effektiv trening uten utstyr

Hver måned får du et helt nytt treningsprogram, og det vil kreve mer av deg enn det forrige. Hver økt kjennetegnes ved at den går raskt å utføre, men til gjengjeld skal den gjennomføres med høy intensitet. Øvelsene er enkle å utføre, de krever ikke noe utstyr, og du kan trene når og hvor du vil – ute som inne.

Se tidligere øvelser her:

Crossfit-skolen: del 1

Crossfit-skolen: del 2

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: