Burpees til crossfitskolen
© Valling.com

Crossfit-skolen: del 4

For tiden er crossfit den mest populære treningen. Bruk øvelser og prinsipper fra den rå og intense treningsformen til målrettet og morsom trening hjemme på stuegulvet – og få suverent utbytte.

13. oktober 2014 av Frederik Ægidius & Jesper U. Larsen.

I denne fjerde og siste delen av crossfitserien får du prøve den hittil hardeste og mest krevende WOM-en (workout of the month). Hvis du gjerne vil fortsette med den supereffektive treningen, kan du følge med allerede neste måned. Da lanserer vi en ny serie som får deg i enda bedre form.

Crossfit-mester gir deg det du trenger:

Frederik Ægidius

Mannen bak programmet er en av verdens beste utøvere, Frederik Ægidius. Han har trent crossfit på konkurransenivå siden 2010. I 2012 ble han europamester, og i VM i fjor kom han på 15. plass. Frederik Ægidius er utdannet instruktør og har undervist i crossfit de siste fire årene.

Effektiv trening uten utstyr

Hver måned får du et helt nytt treningsprogram, og det vil kreve mer av deg enn det forrige. Hver økt kjennetegnes ved at den går raskt å utføre, men til gjengjeld skal den gjennomføres med høy intensitet. Øvelsene er enkle å utføre, de krever ikke noe utstyr, og du kan trene når og hvor du vil – ute som inne.

Se tidligere øvelser her:

Crossfit-skolen: del 1

Crossfit-skolen: del 2

Crossfit-skolen: del 3

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: