Atomic sit-up til den intensive crossfit skole
Intensiv crossfit-skole Hard og intensiv crossfit-skole i 5 deler.© Valling.com

Intensiv crossfit-skole – del 4

Månedens workout går under navnet ”Death by”, men det er ikke (fullt) så ille som det høres ut. Du arbeider gradvis hardere og fortsetter så lenge du kan.

17. februar 2015 av Frederik Ægidius & Jesper U. Larsen.

I denne månedens workout får du virkelig sjansen til å konkurrere mot deg selv – og merke fremgangen.

Workout of the month: Workouten heter ”Death by squats, atomic sit-ups & pushups”. ”Death by” er et vanlig konsept i crossfit og kan benyttes med et utall forskjellige øvelser. Personer på alle nivåer kan delta – men formen din avgjør hvor lenge du kan holde på. Du skal nemlig øke antall repetisjoner for hvert minutt og fortsette så lenge du klarer. På den måten blir det lett å måle fremgangen.

Mannen bak programmet:

Frederik Ægidius

Frederik Ægidius trener laget New York Rhinos i den nye amerikanske crossfit-ligaen, National Pro Grid League. Han er selv en av verdens beste crossfit-utøvere og har drevet med sporten på konkurransenivå siden 2010. I 2012 ble han europamester i crossfit, og under VM året etter endte han som nummer 15. Frederik Ægidius har undervist i crossfit i flere år.

Effektiv trening

Hver måned får du et helt nytt treningsprogram, og det vil kreve mer av deg enn det forrige. Hver økt kjennetegnes ved at den går raskt å utføre, men til gjengjeld skal den gjennomføres med høy intensitet. Øvelsene er enkle å utføre, og du kan trene når og hvor du vil – ute som inne.

Se de øvrige delene i serien her:

Intensiv crossfit-skole – del 1

Intensiv crossfit-skole – del 2

Intensiv crossfit-skole – del 3

Intensiv crossfit-skole – del 5

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: