© Ryan Jurden/movnat.com

MovNat er den nye crossfittreningen

Det nye treningskonseptet MovNat sprer seg raskt i USA, og mye tyder på at trenden snart kommer til Norge. Her får du en innføring i den nye treningsformen der du skal finne urmannen i deg.

22. juli 2013

De siste par årene har en ny trend kalt MovNat fått innpass i det amerikanske fitnessmiljøet. Går alt etter planen, kan MovNat raskt gå hen og bli den nye formen for crossfit og spre seg til resten av verden, også Norge.

MovNat står for "natural movement" og går i korte trekk ut på å finn tilbake til urmennesket i oss og på den måten hente frem helse, krefter og overskudd vi ikke trodde vi hadde i oss.

5 tegn på at MovNat er noe for deg!

• Du ferdes lett og naturlig i skog og mark, og gjerne barbeint. • Du bærer gjerne store mengder ved til bålet. • Du bruker ofte kroppsvekten i treningen, for eksempel til arm- og kroppshevinger. • Du liker tanken på å finne tilbake til urmenneskets bevegelsesmønstre. • Du er klar for kompleks trening der du holder balansen, løfter trestokker og bærer din egen kroppsvekt.

Logg på og les mer om det nye treningsfenomenet som er på vei også til Norge. Du får også en guide om hvordan du selv kommer i gang med MovNat.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: