Fem typer som ødelegger treningen på senteret

Det er ikke alltid like enkelt å styre temperamentet sitt når man møter en av disse klassiske typene på treningssenteret ...

23. september 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Noen ganger kan det være vanskelig å motivere seg for en tur på treningssenteret - og tanken på å møte en av disse fem irriterende typene gjør det ikke akkurat enklere!

Han som puster som en gal

Du kjenner ham igjen ved at han som regel har på seg en for stor tanktopp som gjør det mulig å se det meste av hans svulmende overkropp. Han holder seg ved de tunge apparatene , og ser ingen skam i å brøle ut ved hver eneste repetisjon.

De som aldri tørker av apparatene

Du har stått og ventet på at apparatet skal bli ledig - og når det endelig skjer så går denne typen freidig videre til neste apparat UTEN å tørke av den søkkvåte crosstraineren. Nei, men da gjør jeg det bare for deg da kompis!

Garderobe-nudisten

Disse treningstypene har ingen problemer med å stå veldig tett på i garderoben, selv om de er splitter nakne. Det er de samme typene som kan føre en samtale med det ene beinet vel plassert på benken, og med fritt innsyn til hele underlivet.

Selfie-kongen og -dronningen

På en eller annen måte får denne typen alltid sneket seg inn foran deg, så du kan levende forestille deg hvordan du ser ut i bakgrunnen på deres nyeste Instagram-bilde ...

De som gir "gode" råd

Denne typen har som regel litt for mye fett på hoftene, og noen skikkelig tynne overarmer. Men det hindrer dem ikke fra å gi uønskede råd om kropp og trening - og en vennlig reprimande hvis de ser at du ikke utfører en øvelse akkurat slik de har lært den.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: