Fem veier til hardere armhevinger

Gi nytt liv til den klassiske armhevingen. Vi har funnet fem varianter som får svetten til å piple i panna og gjør at du får mer ut av treningen.

5. april 2018

Bryst, skuldre, armer, rygg og mage. Armhevinger er super trening, og det er få øvelser som trener så mange muskelgrupper på en gang. De tar heller ikk lang tid å utføre, så du kan stort sett gjøre dem overalt. 

I lengden kan du bli litt lei av å gjøre den samme øvelsen om og om igjen. I videoen nedefor viser vi deg derfor fem varianter, som gir øvelsen nytt liv og som trener musklene litt annerledes. Det vil du trolig merke. God fornøyelse. 

Få mer ut av treningen

Vil du ha større utbytte av treningen? Da må du ha riktig utstyr. Akkurat nå får du en flott treningstrøye fra Craft sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Trøya er laget i et lett, mykt og elastisk materiale som følger bevegelsene helt suverent. Den er glimrende når det gjelder å transportere vekk overskuddsvarme fra kroppen, noe som betyr at du kan bruke den til stort sett alt fra en gåtur i skogen til en økt på treningssenteret eller på løpeturen.

Trøya har en verdi på 599,- kr, men akkurat nå får du den sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet - riktig god fornøyelse med treningen. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: